Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
ilijaros blog

Kakvi sve poljupci postoje i šta znace?

Poljubac – odnosno dodirivanje usnama – jedna je od osnovnih formi kontakta izmedu ljudi. Nebrojeno je vrsta poljubaca...
Tu su porodični/prijateljski u obraz; džentlmenski – u ruku... I onaj najslađi - ljubavni, poljubac u usta ili francuski poljubac... kao i svi oni poljupci koje sami uspete da izmislite ili otkrijete.
Malo neuobicajeniji poljupci postoje u nekim delovima sveta. Tako, maorski "tongi poljubac" podrazumeva pritiskanje noseva jedan u drugi, dok Eskimi medusobno trljaju nos o nos.
Tipovi poljubaca


Poljubac u ruku
Poželeli ste da se ponašate džentlmenski? Samo napred! Ovo je jedan od osnovnih poteza, ali ga morate izvesti po pravilima (kao i sve što džentlmeni obično rade). Dakle, nežno podignete daminu ruku, naklonite se i samo je ovlaš dodirnete usnama.

Poljubac u obraz
Karakterističan za poljupce sa rodbinom, prijateljima ili prilikom čestitanja... Ali, zašto ga ne biste probali i sa partnerom? Ukoliko njen/njegov obraz dodirnete senzualno usnama i zadržite usne malo duže – izrazićete svu dubinu svojih emocija. I to na lep, dečiji način.

Poljubac u vrat
Nežan i ovlašan ili duuug poljubac u vrat – svejedno je. Oba predstavljaju izazov, izraz želj

Tagovi:

 
Interesantno
pozitivni glasovi: 1  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar: