Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
dejo36 blog

Дај руку амо, да ти ја покажем ђе ми је коље

 Начињели га стрико? Аха, реког, начињег, ево види, па му приљепиг пе-шес комада уз уши, те се на моменат смири. Њега мораш свака два сата бит, иначе заборави.
Врни се ја у кревет, па реко Начињели га стрико? Аха, реког, начињег, ево види, па му приљепиг пе-шес комада уз уши, те се на моменат смири. Њега мораш свака два сата бит, иначе заборави.
Врни се ја у кревет, па реко: Дај руку амо, да ти ја покажем ђе ми је кољено, боље је тако, но да ти претраге вршиш и пипаш по организму. Како је доватиг за руку, ни ја га не могу наћ! Шта је ово, питај бога? Тамо, амо, је ли ово, није, је ли ово, јок, је ли ође, тун је неђе... са сто чуда, нађосмо га! Увати ме она за њега, стисну ми кољено, па поче да чеше! Поче да чеше, гребе и струже, а мене мрче свијест! Окрену се кугла земаљска око главе, па изустиг: Оли да и ја почешем твоје, ако те срби? Ела, вели, срби ме. Крени ја руком доље-горе, горе-доље, тамо-амо, не могу га наћ! Све ми дошло наопако. Мислим: Забога налази ли се и код ње кољено на исто мјесто ко и код мене? Је ли и код жене оно тамо ђе и код мушког? Реко: Је ли ово? Не, вели, то је твоје. Извини, грешка. Је ли ово? А не то, стрекну, а не то, то ми је да извинеш... Уууу... е је ли, свега ти? Јес, вели... Извините, сестро мила, извините, ко брата те молим. Опростите, ако икако мош, а нијесам знао... Ко, воли биг да сам они моменат руку изгубио, воли биг да сам је у огањ турио, но тамо. Не једну, но обље!
Нађосмо га са стотину чуда, ал га исто нађосмо. Кад сам га опипо узвикнуг: Еве га, тун је! Браво ти га, изусти она! Чешем ја њу, чеше она мене, огулисмо кожу! Реко: ујутро обоје инвалиди! Ко, да нам се руке нијесу умориле, да нам прије свадбе нокте откинули нијесу, обоје би сјутра ишли на једну ногу! Таман се ми зачешали, таман уватили ритам, кад баба пита: Спавате ли ђецо? Спавамо, велим ја, спавамо баба! Ти богоми ко да у милицију радиш, сваки час нешто питаш?! Ако радиш, набави ону легитимацију, покажи, па питај! Пушти нас ноћас, шта си наврла свака два минута?! Спавајте, вели, само ви спавајте, а јопет видим да намигује! Реко: Ништа баба не трепћи! Ништа не намигуј! Ништа не поткочуј око и не жмуркај, видим ја! И знаш шта. Ако проговориш још коју, бекнеш ли само, ја ћу изић из кревета, па ти ш њом ради шта оћеш! Ако те занима шта причамо, лези брате помеђу нас, нико ти не брани! Лези па слушај, наслушај се до миле воље! Можеш и да одредиш дневни ред, приватамо! Ушуће баба, покопиг је на брзину, нема она дневног реда нако под разно, па реко ај мало овој жени да угодим, нијесам одавно.


 
Interesantno
pozitivni glasovi: 3  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar: