Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
dejo36 blog

....зајеба је баба....

 Видим шта чинимо, јасно ми је куј смо кренули, али предузет не умијем ништа. Одвојио би ја ноге да знам које су моје, ал не знам, па је могу повућ за ногу, могу жену раскречит!  Горчило, зајеба је баба, шта мислиш оће ли прво мушко или женско, шта мислиш? Не даш се ти баба коцетрисати, па види шта ће бити. А се пипнемо, ти ускочиш! Имаш сјутра вас дан, па гледај у пасуљ и преврћи шољу, гатај, брани ли ти ко? Ма пушти бабу, скопа ме руком за руку ова моја, пушти бабу, имам ја нешто врло важно да ти речем, имам нешто да ти шанем, ну примакни уво. Додај га, вели, да ти нешто саопштим. Причај другарице на глас, ничег се ја у ову кућу не стидим. Срамим се ја, па примакни уво... Па није уво тигањ или ћикара, да га носаш тамо-амо. Знаш ли ти да оно иде у комплет са главом? Знаш ли? Шенем ли њега, додам ли ти уво, морам и главу, па је ли? Па јес, вели она, истина је, но ја о том нијесам мислила... Е зато сам ја тун да размишљам и да мислим, но ајде, кад си наврла, ево ти и уво и глава па саопшти! Ишћућори се и ишапући колико те воља, изволте уво!
Шта је шћела да рече, мош питат бабу, она је сигурно слушала. Како јој примаког уво, како наслони уста на њега, оглунуг ти јуначе. Уђог у наку шуму, ништа се, сестро мила чути не може! Ромори она сигурно нешто, ћућори некога ђавола, а на мене свака длака на своју страну! Нијесу двије у пар биле! А подигнули ми се брци, одлећеше! А уста јој топла, топла, повелика, па подгрејана! А и мене уво позамашно, па кад се то двоје ослони једно на друго, мој јуначе! Да си помеђу нас приганицу замијесио трећи минут би печена била! У један маг поче да ме дрма и пита: Јеси ли чуо? Ништа ја, укочио се, укокотио ко покојни, а она јопет: Јеси ли чуо? – а дрма ме! Како дођог себе, не знам, а знам да сам реко: Јесам, све сам чуо! Па, је ли ти јасно? Јес, како није! Јес, никад јасније! А је ли тако? Тако, но како, но тако! Ето видиш, вели она, па помаче главу. Кућеш ш њом? Да је оставим како је била, а? Немој само да испане како сам те ја наговарао. Твоја је, па ако ћеш на врг куће ш њом, не браним. Моја је, намјестићу је ја како одговара, па легосмо једно спрам другога! Дишемо једно другом уста, све што она издани, ја удани, све што ја издани, она удани! Дувам ти ја у њу, она у мене! Задували се ко да је такмичење, па добија награду ко најпрви цркне! А она ти се, кад удувава надме, па ме такне с она два шиљка, свако ми крвно зрно поманита! Ко, рађе биг ти на чету копљаника ударио но њој на прса, ево што ме гледаш!
У један моменат помаког ја ногу, помаче и она ногу! Помаког ја другу, помаче и она другу! Помаког трећу, помаче и она трећу, помаког четврту, заплекасмо се! Која је чија, има их двјеста, не знам, помјеша нас неко! Заплели се ко змија у клупко, а мене подуватила милина!... Све трнци горе-доље, доље-горе! Кренуле гусјенице и скакавци уза мене, растопиг се! А завардало срце, поманитало, заклепетало, њичи од радости и гори ко логорска ватра! Удара на сваку банду, провирује, свуђе га има! Завеза нас неко ко ципеле на мртви чвор, не би нас свевишњи одријешио! Дакћемо ко тољеници, ко да ниједно зору ишчекати неће! Колутамо очима, изврћемо трепавице, а најежили се! Да си ти у собу ушо, мислио би од оног њеног једног ока да је саобраћајна милиција упалила свијетло, па вата ш њим кругове. Видим шта чинимо, јасно ми је куј смо кренули, али предузет не умијем ништа. Одвојио би ја ноге да знам које су моје, ал не знам, па је могу повућ за ногу, могу жену раскречит! Ушли смо у рај, без куцања, богоми ћемо главачке ићи напоље, виђећеш!


 
Interesantno
pozitivni glasovi: 1  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar: