Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
shoks blog
"(..)"

Krećem se tiho ,neprimetno iako oko mene ima mnogo ljudi ,nisu me svesni.Moje prisustvo ih ne dotiče i ne remeti njihov život ,osim po nekad kad mene okrive za njihovu nesreću tada su ubedjni da je to samo moja krivica a ne nekog drugog ili ne daj bože njih samih. Ali ne ljutim se zbog toga nema veze ...moja sudbina je odavno odredjena još dok nisu postojali ,sam sam se pobrinuo da budem spominjan u nesreći i bedi, svoju borbu vodio i izgubio i kao uvek u istoriji pobednici pišu i odaju počasti junacima bili oni to zaista ili ne ,i na krivce prstom upiru ne mareći da li je pravedno poraženog kao crnog djavola opisati.Ne postavljajući samima sebi pitanj da li sam ja za njih bio oličenje zla pa su se zato pobunili i digli u bespoštenu borbu do pobede zarad svojih uverenja ,a časno izgubili i ulogu u istoriji prihvatili bez žaljenja samo zbog toga što su iskreno verovali u suprotno od pobednika.

Ne marim i nije me briga zlo mora postojati jer da ne postoji šta bi onda dobro bilo ...ništa ,jedno veliko ništa kao što je niištavan život bez ljubavi tako je i moja briga zbog optužbi hladna.ja sam prihvatio svoj put trnjem i staklom posut ,i ako još uvek nisam poražen, biću na tom putu dok moje vreme ne dodje dok rane ne zacele i vojska ponovo rodjenih ne ustane iz pepela jača i moćnija nego ikada pre, za još jednu bitku spremna. I tada ćemo videti čije je vreme bilo besmisleno i zbog čega su žrtve pale .Tada kad druga strana bude imala pravo borbom zasluženo da istinu prospe po svima vama.A do tada biću ovde i posmatrati vas dok živite svoje male bedne živote ,čudiću se vašim nadama tražiću vaš strah ,ljubav ću izbegavati ,nesreći u zagrljaj ići ne čujno u vaše snove i maštu ulaziti da ne biste zaboravili da zlo nikad ne spava.

MEFISTO IME JE MOJE  BORBA  JE TEK POČELA.


 
Interesantno
pozitivni glasovi: 3  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

u pravu si nikada ne spava
#1, 27.11.2008 - 21:30