Slava

Slava - to je pokazatelj tvoj popularnosti. To će biti prikazano na svakom korisničkom profilu.

Slava

Što više korisnika te doda u listu prijatelja veća je tvoja slava! Dobro je da su tvoji prijatelji popularni jer što je veća njihova slava veća će buti i tvoja slava. Ukoliko dodaš prijatelje sa malom slavom, tvoja slava se neće povećati.

To si ti
tvoji prijatelji
prijatelji prijatelja

Kako stičeš slavu?

Šema prikazuje korisnika, koji je dodat u listu prijatelja od strane 3 korisnika - 1, 2, 3. Niko nije dodao korisnika broj 2 u listu prijatelja tako da ovaj korisnik neće povećati tvoju slavu. Korisnik broj 3 će najviše da poveća tvoju slavu zato što su ga najviše korisnika dodali u njihovu listu prijatelja.

Šta slava pokazuje?


Slava pokazuje koliko si popularan zasnovano na popularnosti tvojih prijatelja.
Što više imaš prijatelja sa velikom slavom više si i ti popularan.

Možeš da uporediš svoju slavu sa najpopularnijim korisnicima sajta na (stranici statistike) ili slave tvojih prijatelja.

Ko je više popularan, ti ili tvoji prijatelji?

Kako da povećaš svoju slavu?


Lažni nalozi ti neće ovde pomoći. Razlog je jednostavan - ti lažni nalozi su "nepopularni". Stvarni korisnici će povećati tvoju slavu koji te dodaju u njihovu listu prijatelja.

Savet!


Mali savet: da povećaš svoju slavu možeš pozvati svoje prijatelje da se pridruže na Karike.com Na početku tvoja slava se neće povećati ali čim tvoji prijatelji počnu da dodaju druge u svoju listu prijatelja, tvoja slava će se povećati. Kao dodatak - dobijaš bonus poene za svakog registrovanog korisnika koji se registrovao na tvoj poziv.

Možeš da pozoveš prijatelje preko tvoje MSN liste, Gmail kontakata ili preko email-a. Ukoliko se korisnik registruje, ti si automatski u njegovoj listi prijatelja. Možeš da saznaš sve o ovim načinima pozivanja na stranici pozivanja, rubrika "podešavanja".