WAP sajt

Šta je to?

WAP.Karike.com je Karike.com verzija koju možeš da koristiš na svom mobilnom telefonu. Ako telefon nije u dometu onda to možeš uraditi na tvom mobilnom telefonu: na wap.karike.com možeš da čitaš i odgovaraš na svoje mailove, gledaš slike, profile, TOP-ove itd. Tako možeš Karike.com koristiti u prirodi, u autobusu ili u vozu, dok čekaš u saobraćajnoj gužvi. Ako imaš noviji model telefona, probaj adresu PDA.Karike.com koja nudi više opcija.

Kako se koristi wap.karike.com?

Jednostavno, unesi adresu wap.karike.com u svoj WAP-brauzer na mobilnom telefonu i dobićeš wap.karike.com mobile verziju. Možeš koristiti i kao tvoj homepage,a u tom slučaju wap.karike.com će se otvoriti svaki put kad koristiš mobilni internet.

wap.karike.com ne radi na mom telefonu, šta da radim?

Za korišćenje wap.karike.com potreban ti je mobilni telefon koji podržava WAP. WAP za mobilni telefon je kao internet za kompjuter, i svi novi mobilni telefoni ga podržavaju. Verovatno da da je WAP već konfigurisan na tvom telefonu, a ako nije onda kontaktiraj svog mobilnog operatera.

Koliko košta?

Karike.com ne košta za korišćenje wap.karike.com Ali, mobilni operateri uglavnom naplaćuju, a cena zavisi od operatera, tvog ugovora sa operaterom ili od cene sim kartice. Oni uglavnom naplaćuju prema količini podataka koje gledaš, što znači da što više stranica i slika gledaš, veći je račun. To nije skupo, ali je pametno prvo proveriti cene kod svog mobilnog operatera.